Gastronorm thermobox in 5 hoogtes voor transport van 1/1 gastronormbakken

EPP boxen 1/1 GN

Een EPP thermobox is een geïsoleerde isolatie doos / box welke vaak wordt ingezet in de food logistiek. De boxen lenen zich uitstekend voor het vervoer en opslag van levensmiddelen en het materiaal staat bekend om zijn stevigheid, robuustheid en de isolerende waarde. Dit betekend dat de thermoboxen zeer geschikt zijn voor diepvriesproducten, verse producten en ook warme producten!


Leverbaar in grijs / blauw of geheel zwart, serie Premium, GN met een binnenhoogte van 117, 167, 217, 257of 337 mm. Thermoboxen zijn gemaakt van slagvast EPP (geëxpandeerd polypropyleen) wat bekend staat om zijn uitstekende isolerende eigenschappen, zéér sterk is, maar daarnaast ook zeer licht van gewicht.

De thermoboxen kunnen gebruikt worden bij temperaturen van –40°C tot +120°C. Of een product nu koel of juist warm gehouden moet worden, deze boxen houden de binnentemperatuur lang vast. De thermoboxen zijn heel populair in de catering en horeca sector maar wordt ook ingezet in zorginstellingen en ziekenhuizen!


bestel direct in de webshop

« terug naar de homepage